BILDEGALLERI

HYTTA 2007

Her er bilder fra den gamle hytta som ble kjøpt i 2007. Leitet lenge, i flere måneder før jeg endelig bestemte meg for at det var denne hytta jeg skulle kjøpe. Var en utrolig koselig og liten hytte på totalt 40 m² inklusiv vedbod og ute toalett.
En gang på våren 2009 fant jeg ut at jeg skulle fjerne veggen mellom stuen og vinterhagen for å få litt større stue. Det var da jeg begynte å fjerne takbordene jeg fikk Stokkmaurtuene i hodet. Da var det bare å begynne å rive hytta, viste seg at den var helt oppspist av maurene.

HYTTA 2010-2011

Her er bilder fra byggingen av den nye hytta som jeg og min sønn startet med sommeren 2010. Vi la grunnsteinen 30. juli 2010 og hytta er på 80 m² i grunnflate, med to soverom på hems i tillegg, totalt ca. 120 m² bruksareal. Hytta var såpass innflyttingsklar at vi kunne bruke 1. etasje 2 uker før påsken 2011.

Hadde uvurderlig hjelp av min da kone ” Audi ” og naboene Toralf og Tora Kylland til riving av den gamle hytta. Hadde også god hjelp av Rune og Egil, som er Audis brødre til oppsetting av taksperrer.
Vi hadde mye gøy under rivingen. Hytta sto mer eller mindre ferdig i 2014, men har litt småpusk igjen, men man skal jo ha noe å gjøre når man er på hytta.

INNE-BILDER AV HYTTA

Slik ser det ut inne i min hytte. Bilde 1 er en plantegning av hyttas 1. etasje. Bilde 2 er av badet. Bilde 3 er av kjøkken. Bilde 4 er av Master Bedroom. Bilde 5 er av gjesterom i gangen på 1. etasje. Bilde 6 er av soverom 2. etasje mot Sør (veien). Bilde 7 er av soverom 2. etasje mot Nord (skogen). Bilde 8 er av et nydelig dekket rekebord. Bilde 9 er av stuen med min sønn i bakgrunnen. Bilde 10 er av stuen mot Master Bedroom. Bilde 11 er av stuen mot terrassen foran hytta. Bilde 12 er av salongen sommerstid mot terrassen foran hytta. 

NATURBILDER FRA MOSFJELL

Bilde 1 er hytte-eieren selv som venter på at grillmaten skal bli ferdig. Bilde 2 er fra Djupedalsvannet på Mosfjell, et av mine fiskevann. Bilde 3 er elva Sagebekken som renner mellom Djupedalsvannet og  Berkevannet. Bilde 4 er fra Berkevannet på Mosfjell, et av mine fiskevann. Bilde 5 er fra Teinefossen i Tovdalselva nede på Birkeland. Bilde 6 er et stemningsbilde fra Mosfjell. Bilde 7 er natt-bilde av månen tatt fra terrassen på hytta.